Kulturnatten i Lund

kulturnatten 2020

Varje år sedan 1989 har jag deltagit i kulturnatten i Lund med målningar från just Lund, det har blivit många målningar under alla dessa år. Årets utställning är idag lämnad till galleriet Konst i Lund Återstår för galleristen att skapa en snygg presentation av tavlorna. Kulturnatten är imorgon 19 september.

Det är andra tider idag, för trettio år sedan gick det att leva på konst, det är mycket svårare idag, Men ett motiv som alltid går hem är fontänen på universitetsplatsen, helst med huvudbyggnaden i bakgrunden, den har jag målat många gånger.

Universitetsfontänen genom åren

Inför varje utställning måste man rama in alla bilder. Det är inte så kul, men måste göras. Under de senaste dagarna har jag spenderat mycket tid i verkstaden och snickrat ramar, här några bilder därifrån.

Så här rörigt har jag det i min verkstad
Så här rörigt har jag det i min verkstad
Några tavlor som väntar på att få glas
Några tavlor som väntar på att få glas
Man skall vara stadig på handen när man skär glas
Man skall vara stadig på handen när man skär glas
En tavla monteras
En tavla monteras

You may also like...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x